Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesni otac

Michael Lohan: Htio sam ubiti asistenta koji je Lindsay dao drogu

michael lohan
Vince Flores
08.07.2013.
u 10:38

Lindsay Lohan bori se s demonima ovisnosti o alkoholu i drogama otkako je napunila 18 godina

Lindsay Lohan bori se s demonima ovisnosti o alkoholu i drogama otkako je napunila 18 godina. Njezin otac Michael otkrio je medijima kako je Lindsay probala kokain još 2005. godine, kada je snimala film "Just My Luck". Priznao je da je htio ubiti njezina asistenta, koji joj je dao drogu.

- Lindsay je snimala u New Orleansu, a mene su najednom nazvali kako bi mi javili da se predozirala kokainom. Jedan od njezinih asistenata dao joj je drogu. Bio sam tako ljut da sam uzeo pištolj i gotovo krenuo u New Orleans ubiti ga. Nisam mogao vjerovati da se to dogodilo mojoj kćeri, bio sam bijesan - rekao je Michael tabolidu The Sun. Dodao je kako smatra da će se Lindsay moći pozdraviti s karijerom ako se još jednom vrati drogama i alkoholu.

>>Drama o maloljetničkoj bandi koja je pljačkala domove slavnih

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije