Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI

Deset dana do velikog festivala Rock u Beču: Metallica, Muse i Kiss

rock u beču
Foto: rockinvienna.at
1/4
23.05.2015.
u 19:17

Bit će to najbliža lokacija na kojoj ove godine fanovi iz Hrvatske mogu uhvatiti Metallicu na djelu, a Muse će predstaviti svoj novi album Drones.

Još samo deset dana ostalo je do velikog rock festivala koji će se održati u Beču - "Rock im Wien". Headlineri ovog novog festivala čine Metallica, Muse i Kiss koji će tri dana zaredom biti glavni bendovi, no u Beč stižu i Faith No More, Incubus, The Hives, Within Temptation, Body Count Ft. Ice-T, Danko Jones, Turbonegro, Airbourne i mnogi drugi bendovi.

Kao što se iz liste bendova može zaključiti riječ je o festivalu snažnog zvuka. Bit će to najbliža lokacija na kojoj ove godine fanovi iz Hrvatske mogu uhvatiti Metallicu na djelu. Također, bit će zanimljiv i nastup uživo uvijek sjajnog Musea, energični trojac iz Velike Britanije će upravo 5. lipnja kada nastupaju u Beču izdati novi studijski album Drones.

I iz Hrvatske su organizirani prijevozi na festival po jednodnevnim odlascima. Neke od stranica na kojima možete naručiti prijevoz i ulaznice iz Hrvatske su: Svikoncerti.eu. i Eventim.hr.

Foto: rockinvienna.at

>>One zaista razvaljuju: Djevojčice obradile Metallicu i postale prava senzacija!

Komentara 1

KR
krass
21:36 23.05.2015.

ovog vikenda su u Nürnberg-u Rock im Park

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije