Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret porinu

Meri Cetinić i Slavko Sobin Splićanima dijelili slastice i prikupljali novčana sredstva

porin
Foto: PR FOTO
1/6
28.02.2015.
u 16:50

Na druženju su pjevačica Meri Cetinić i glumac Slavko Sobin s kuharima restorana Biberon pripremali slasne torte i kolače

Na zajednički poziv organizatora Porina i splitskog sajma GAST odazvali su se brojni Splićani. Na druženju su pjevačica Meri Cetinić i glumac Slavko Sobin s kuharima restorana Biberon pripremali slasne torte i kolače. U samo pola sata pojele su se sve delicije, a kako su Splićani bili pozvani da za svaku porciju torte daju dobrovoljni prilog za udrugu Most, prikupila su se i značajna novčana sredstva.

Meri i Slavko kao specijalni gosti dobro su se snašli 'u kuhinji', a glumac je pokazao da je iznimno vješt u dekoriranju slastica.

- U životu je najvažnije pomoći nekome zato slobodno dođite i isprobajte naše delicije - rekao je Sobin i zajedno s Meri pozvao Splićane da im se pridruže u ovom humanitarno - kulinarskom projektu. Posjetitelje je pjevanjem zabavila Michelle Rowsell, koja se zbog ljubavi prema Splićaninu ondje i preselila.

Na sajmu je bio i direktor marketinga Porina, Tonči Barišić koji ističe kako će se narednih tjedan dana organizirati razna glazbena, filmska i tematska događanja koja će sigurno obogatiti noćni život Splita. Ovom gastro manifestacijom započeo je tjedan Porinovih događanja, a finalna glazbena svečanost bit će 06. ožujka u Spaladium Areni.

>>Vodimo vas na Porin

>>Dobitnici Porina za antologijsko ostvarenje su Josipa Lisac, Ivica Krajač i Karlo Metikoš

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije