Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uprskala važan dan

Melania Trump napravila je prvi veliki gaf, ovo joj zamjeraju modni stručnjaci

Melania Trump
Foto: PA/Pixsell
1/4
01.03.2017.
u 15:45

Za prvi govor supruga Donalda pred Kongresom Melania je odabrala svjetlucavu i dekoltiranu kreaciju Michaela Korsa koja je, kažu, pritičari, primjerena za doček Nove godine ali ne i za Kongres

Prvu damu Melaniju Trump dosad smo hvalili u odabiru modnih kreacija jer je za svaku prigodu u kojoj se pojavljivala sa suprugom Donaldom Trumpom odabrala elegantne kreacije primjerene događaju kojem je prisustvovala. 

Ali jučer joj se ipak dogodio veliki propust i njena modna kombinacija za jučerašnje pojavljivanje u Kongresu, gdje je njen suprug održao svoj prvi govor u Kongresu, čisti je promašaj. 

Modni stručnjaci danas su kritizirali njen crni kompletić sa šljokicama s potpisom Michaela Korsa.

Kažu kako je ovakva svjetlucava kreacija s velikim dekolteom primjerena za doček Nove godine ali nikako i za pojavljivanje u Kongresu.

Mnogi joj zamjeraju i cijenu ovog kompleta. Naime, suknja i sako iz Korsove proljetne kolekcije za 2017. godinu košta oko 70 tisuća kuna. 

>>Stručnjaci za govor tijela: Prvi par Amerike je pred razvodom

>>Melania je očajna i nesretna, nije ovo željela​

Komentara 12

PO
pozornik66
16:08 01.03.2017.

Prva liga je a vi ljevičari patite

MA
..Marsijanac
16:23 01.03.2017.

Za razliku od lijevicarskih zena koje su u znak protesta bile odjevene u bijelo , Melanija je bila odjevena u crno i izgledala je upravo fantasticno. Govor Trumpa je bio odlican pa su mu cak i demokrati u nekoliko navrataa dali stojece ovacije.

Avatar tetina
tetina
16:30 01.03.2017.

žena fakat dobro izgleda i odlično se obukla , primjerenu kako i treba ..70tis. kuna je za njenog muža je kap vode u moru ...ljevičari su zaboravili da nu ne sponoriraju tajkuni kao njihovu milejnicu Hil već si žena sama kupuje sa svojim/muževim novcem...ljevičari na zadnjim nogama samo pljuju a nema šanse da joj mogu pero odbiti .Bravo Mel!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije