Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prezire ovakav život

Melania i Donald Trump spavaju u odvojenim sobama

melania trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
23.03.2017.
u 12:56

Novi broj magazina US Weekly tvrdi kako predsjednik Amerike i njegova supruga samo na nekim službenim putovanjima znaju prespavati u istoj sobi, ali i tada imaju odvojene krevete

Dok su okruženi vojskom fotoreportera i kamera Donald Trump i Melania Trump smješkaju se i drže za ruke pokušavajući održati privid sretnog bračnog para, ali iza zatvorenih vrata njihov odnos daleko je od sretnog. 

Novi broj magazina US Weekly od izvora bliskih predsjedniku Amerike i prvoj dami doznaje kako bračni par ima problema već dulje vrijeme, a Melania odbija dijeliti bračnu postelju s Donaldom.

– Melania i Donald imaju odvojene spavaće sobe. Samo u rijetkim slučajevima kada su na službenom putovanju spavaju u istoj sobi, ali ni tada ne dijele krevet, već svatko spava u svome, poput kraljevskih parova. Nikada nisu proveli noć zajedno – tvrdi izvor.

Navodno Melania nije priželjkivala ulogu prve dame i zamjera suprugu što joj je priuštio ovakav život koji ona prezire.  

– Melania se želi što manje pojavljivati u javnosti i zato odrađuje minimum svojih dužnosti kao prva dama i želi imati što manje veze s  Donaldom – rekao je izvor blizak obitelji Trump. 

>>Stručnjaci za govor tijela: Prvi je par Amerike pred razvodom

>>Melania je očajna i nesretna, nije ovo željela​

Komentara 11

DU
Deleted user
13:21 23.03.2017.

Već sam se zabrinuo, dva dana ne prenosite izmišljotine "pouzdanih izvora"... Nadam se da će Trump konačno uzeti poštenog odvjetnika i tužit novinare za sve laži...

RI
ribar110
13:06 23.03.2017.

Pa sto onda?Vjerojatno on ne zeli spavati sa njom.

DU
Deleted user
11:29 24.03.2017.

Pametni ljudi! Najbolje se naspavaš kada u krevetu spavaš sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije