Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diva Fashion Ballet

Matija Vuica obilježila 35 godina karijere, u izazovnom trikou na reviji zablistala i Severina

matija vuica
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/68
03.05.2016.
u 22:55

Našu uspješnu dizajnericu došla je podržati i Severina Kojić koja inače često nosi Matijine kreacije

Raskošno kao što se i priliči proslavi 35. godišnjice umjetničkog rada, večeras je u HNK Zagreb, Matija Vuica proslavila svoju veliku obljetnicu. Večernji list, magazin Diva i Cro-a-Porter bili su organizatori i ove gala proslave, koju je uzbuđena Matija posvetila Danu slobode medija, jer kako je sama rekla: “Bez medija njene kreacije ne bi doprle do svake žena koja ih je poželjala nositi.”

Bila je to dostojna kruna njenog dosadašnjeg modnog rada, koji javnost prati od njene prve revije, one koju je na Badnjak 1981. godine, u tada kultnom Kulušiću, organizirala modna kritičarka Večernjeg lista Ana Lendvaj.

Njena je večer imala tri čina. Prvi je bio otvaranje izložbe, one na kojoj je okupljena publika mogla ne samo opipati, nego i pozdraviti izloške, jer slavne Matijine haljine nosile su slavne dame. Modno se slavlje nakon toga preselilo na scenu HNK. Trodjelna modna revija, uz glazbu Jurice Popovića i u režiji Viktora Drage, pokazala je najnoviju Matijinu kolekciju, u rasponu od nježnih srebrnih preko crvenih do dramatičnih crnih večernjih toaleta.

Našu uspješnu dizajnericu došla je podržati i Severina Kojić koja inače često nosi Matijine kreacije. Ovom prigodom splitska pjevačica zablistala je u izazovnoj zlatnoj kreaciji trikou s prepoznatljivim potpisom Matije Vuice.

Nakon toga moda se u Diva izvedbi pretočila u nagrađivani hit balet “Anu Karenjinu”, koju je na izbaranu glazbu Čajkovskog, režirao i koreografirao Leo Mujić, i za koji je (i modno) senzacionalne kostime kreirao Alen Hranitelj.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

>>'Moje kreacije govore jezik koji razumije cijeli svijet'

>>'Dobro ga znam, Božo Petrov uistinu je pozitivac, u njemu nema ni zrnca pokvarenosti'

Komentara 21

DU
Deleted user
22:11 03.05.2016.

kokoš

DU
Deleted user
22:19 03.05.2016.

To je korzet a ne triko. Kad Matija bude obilježavala 45 godina karijere, Severina bude, nakon prevaljene pedesete, vjerojatno zablistala u u za nju dizajniranim halterima. Ne pardon, to bi bila prevelika gužva u području koje Severina želi istaknuti kao svoj glavni atribut. Jedna podvezica bit će dovoljna.I raskošno šareno pero otraga v r...

KA
katimalo
22:21 03.05.2016.

pa zar je ovo moguce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije