Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna manekenka

Nakon Lime, Dušica Savić – Evo koga je Jarić ljubio u moru!

dušica savić
Foto: Screenshot
1/6
28.05.2015.
u 09:28

Dušica Savić iz Smedereva njegova je nova odabranica. I ona živi u Miamiju, gdje se bavi manekenstvom i studira arhitekturu

Otkriveno je tko je djevojka koju je Marko Jarić ljubio u moru. Nakon razvoda od Adriane Lime, svi su se pitali tko je nova ljubav zgodnog košarkaša, a čini se da je ovaj put odabrao sunarodnjakinju.

Dušica Savić iz Smedereva njegova je nova odabranica. I ona živi u Miamiju, gdje se bavi manekenstvom i studira arhitekturu. Njezina majka Dobrila za Blic je izjavila kako je Dušica potresena zbog fotografija na kojima se vidi kako se ljubi s Jarićem na plaži. Roditelji su i sami potreseni zbog nagle medijske pažnje.

– Naša Dušica nije starleta, već skromna studentica arhitekture i od 2012. živi u studentskom kampu u Miamiju. Dok to nije objavljeno, nisam ni znala da poznaje Jarića. Pretpostavljam da su se upoznali preko Srba koji ondje žive, a koje poznaje i naša starija kći, koja već deset godina živi u Chicagu. Ona u Ameriku nije išla da se uda, već da uči i bojim se da je mediji ne obeshrabre – rekla je majka Dobrila. Najbolja prijateljica lijepe Dušice kaže kako zasad Jarić i manekenka nisu u vezi, već se privlače.

>>Razvod nikad nije bio tako civiliziran

>>Adriana Lima i Marko Jarić pred razvodom?

Komentara 2

Avatar Honduras
Honduras
09:54 28.05.2015.

ma glavno da ona studira arhitekturu...

KA
karambita
16:40 29.05.2015.

Pa sta je ovo...vi u Vecernjaku dajte vise pisite normalne clanke, pa dosta vise ovih svakodnevnih gluposti...tko je koga e.o, nag.io, itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije