Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav?

Marijana: Nemeš i ja smo na pauzi

Nemeš
Foto: Facebook
1/5
20.03.2014.
u 14:04

Marijana Čvrljak, pobjednica regionalnog Big Brothera, otkrila je u kojem smjeru ide njezina veza s Nemešom te koja je trenutna priroda odnosa s njezinom velikom ljubavi

Prošlo je tri godine otkako je Marijana Čvrljak pobijedila u regionalnom Big Brotheru, a za RTL-ov Exkluziv Tabloid otkrila je u kojem smjeru ide njezina veza s Nemešom te koja je trenutnačna priroda odnosa s njezinom velikom ljubavi.

– Nemeš i ja smo na pauzi, no ja ga podržavam u svemu što radi i ovo je samo kratkotrajna pauza – priznala je Marijana dodavši da je u odličnim odnosima s bivšim mužem zbog svoje petogodišnje kćeri.

Također, otkrila je kakve sve poslovne planove ima u skoroj budućnosti te da više nikad ne namjerava živjeti u Šibeniku.

>>Ljubav Nemeša i Marijane cvjeta i dalje

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Komentara 7

Avatar galeb100
galeb100
14:39 20.03.2014.

trajalo dok je bilo eura očekivano....

TO
tomzag
15:52 20.03.2014.

Možda je kicoš na pauzi, ali ova je nezasita da bi se mogla zaustaviti na jednom muškarcu.

LO
lopti28
14:48 20.03.2014.

Ova djevojka je klasičan primjer turbo-folk kulture (za koju je sama rekla da je sluša)"kad nađem zgodinijeg ne mogu se suzdržati" Inače ova nema nikakve veze sa Šibenikom,a da je ružna u faci,ružna je! A Delale ne može napraviti emisijuju bez Srbije,Srba....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije