Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLABOST SVAKE ŽENE

Poznate Hrvatice strastvene su ovisnice o cipelama: Štikle su pravi lijek za popraviti loš dan

27.05.2015., Zagreb - City Centar One East, Vip otvranje izlozbe We love shoes - 50 modela cipela najpoznatijih svjetskih kreatora. Marijana Mikulec nosi cipele iz Sexi grada koje su ujedno izlozene na izlozbi.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/2
29.05.2015.
u 17:00

Renata Sopek ne voli balerinke, Mirjana Mikulec ima cipele koje nosi i Carrie Bradshaw, a Tatjani Jurić visoka je peta ljekovita

Žene i cipele vezane su neraskidivom ljubavi i to je već svima jasno. Zato ne čudi što su na otvorenje izložbe "We love shoes" u Zagrebu, na kojoj je predstavljeno 50 modela cipela najpoznatijih svjetskih kreatora, dojurile i brojne dame iz društvenog života. Renata Sopek kaže da između dvije najveće modne slabosti svake žene. cipela i torbi, radije bira – cipele.

– Idem iz krajnosti u krajnost i moje dvije opcije su ili tenisice ili visoke pete. U balerinkama me nećete vidjeti. Čak i kad sam u nekoj ležernijoj varijanti, biram tenisice na punu petu – otkriva lijepa voditeljica. U šopingu je, kaže, racionalna, a nikada joj nije palo na pamet kupiti cipele broj manje ako nema njezina broja samo zato što joj se jako sviđaju. Dizajnerica interijera Mirjana Mikulec kaže da nije brojila koliko pari cipela ima.

– Volim živjeti u romantičnom uvjerenju da mi uvijek nedostaju još neke i da ih nemam dovoljno – veli Mirjana, koja je na događanje stila došla u plavim salonkama Manola Blahnika, koje je u seriji "Seks i grad" nosila neponovljiva Carrie Bradshaw. Cipele se mogu vidjeti i na izložbi koju je u Zagreb doveo Fox Life.

– Iskoristila sam priliku i nabavila ih preko prijateljice koja je putovala u Barcelonu. Inače sam ljubiteljica visokih peta, ali nosim i balerinke, koje su ipak praktičnije dok obavljam majčinske dužnosti – kaže dizajnerica te otkriva da ne smatra da samo skupe cipele doista i vrijede.

– Najsretnija sam kad na rasprodaji uhvatim dobre komade. Treba ipak biti racionalan – kaže Mirjana.

– Kad želiš uljepšati dan koji ti nije bio dobar, onda ti treba štikla – kazala je voditeljica Tatjana Jurić za Story.

>>Tatjana Jurić novo lice HRT-a!

>>Bingo od ponedjeljka na HTV-u, a vode ga Tatjana Jurić i Dean Pelić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije