Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Marijana Batinić ljutita zbog komplimenata na svoj račun – stala u obranu rodilja!

marijana batinić
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/7
26.03.2015.
u 10:13

Na svom profilu na Facebooku pozvala je sve nove majke da se ne boje viška kilograma nakon poroda te pozvala žene da neopterećeno uživaju u djetetu i trudnoći

Voditeljica Marijana Batinić izgleda izvrsno samo dva mjeseca nakon što je na svijet donijela kćerkicu Enu. Duhovita i temperamentna Dalmatinka zbog komplimenata i nije potpuno sretna. Na svom profilu na Facebooku pozvala je sve rodilje da se ne boje viška kilograma nakon poroda te pozvala žene da neopterećeno uživaju u djetetu i trudnoći.

– Istina je da mi, kao i svakoj ženi, gode komplimenti. Prvi trenutak sam bila oduševljena hvalospjevima. Ali, jedna stvar me ipak zasmetala, ma već dulje me kopka. Taj povratak u stari konfekcijski broj, nakon dva mjeseca od poroda, ipak ne bi trebao biti imperativ. Ja sam imala sreću i izgubila gotovo sve kilograme, ali isto tako sam mogla biti trokrilni ormar jer sam jela kao manijak. Pa što onda da sam ostala okrugla par mjeseci više? Ne moramo baš forsirati kako je vitkost u trudnoći veliki plus, slatke su i divne i velike okrugle trudnice, baš kao i one mame koje ne izgube sve kilograme u porodu. Jedna od mojih najzgodnijih prijateljica dobila je 30 kilograma i bila predivna, na staro se vratila tek nakon više od godinu dana. Barem u trudnoći i nakon nje žene ne trebaju razmišljati o dijetama, a mediji ih u tome trebaju podržavati! Ponavljam, da se ne lažemo, gode mi komplimenti i naravno da mi je drago što sam se brzo vratila na staro, ali isto tako sam zbog članaka o trudničkim kilogramima sada mogla biti frustrirana. Ako već netko želi napisati kompliment ženi koja je rodila, neka napiše da sjaji tim posebnim sjajem i slično... Ostavite se priča o kilogramima i pitanja koliko je tko dobio i izgubio na vagi. To mi je bila noćna mora kad sam ostala u drugom stanju i bila sam opterećena time, a stvarno nema potrebe – napisala je Marijana. Svaka čast!

 

Istina je da mi, kao i svakoj zeni, gode komplimenti... Prvi tren sam bila odusevljena hvalospjevima... Ali jedna stvar...

Posted by Marijana Batinić on 25. ožujka 2015

>>Lijepa voditeljica pokazala koliko uživa u ljepotama majčinstva

>>Marijana Batinić otkrila ime svoje djevojčice

Komentara 5

LE
LeonardS
11:08 26.03.2015.

Ma to je bila kurtoazija....

SA
samoborka
00:29 27.03.2015.

Super cura Marijana! Simpaticno, jednostavno i pametno bice.

PG
podučavam_glupe
11:12 26.03.2015.

Ta rtleka ima onu pravu pokvarenu dalamtinsku facu . Bar tako izgleda na tvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije