Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Marija postala nova Danina kraljica, Jasmina izgubila krunu!

ljubav je na selu
Foto: PR FOTO
1/19
25.11.2014.
u 22:58

Iako su svi pretpostavljali da će Dane uza sebe zadržati Jasminu, to se nije dogodilo. Ipak, nikog nije iznenadio Matija...

U još jednoj napetoj epizodi emisije 'Ljubav je na selu' - bilo je dosta iznenađenja. Iako su svi pretpostavljali da će Dane uza sebe zadržati Jasminu, to se nije dogodilo. Ipak, nikog nije iznenadio Matija.

Matija – Mirjana se hvali kako je sve sama napravila za ručak, i pokudila Ivanu Isabellu. Njoj to nije zasmetalo. Za razliku od nje Mirjanu jako nervira Ivana. Matija se na kraju odlučio da Mirjana ide kući. On nije za ozbiljnu vezu, još je premlad, treba puno toga naučiti. Malo mi je žao, ali ne toliko. Zaljubila se nisam, možda malo na početku, ali me prošlo. Nisi moj tip, i drago mi je što sam ispala. Ivani je to sve igra da bi samu sebe promovirala. On živi u sjeni i željan je nečije pažnje, a ona će mu je sad dati – zaključila je Mirjana. 'Čim je on mene izabrao pokazalo se sunce', našalila se Ivana koja je Matiju ujutro probudila masažom, a Matija ju je odlučio odvesti na izlet. 'Volim se s njim družiti i lijepo nam je kada smo sami jer imamo o čemu pričati i često jedno drugome upadamo u riječ', rekla je Ivana. Matija je i zaslužio pusicu, iako nije otkrila zašto ju je dobio ali je priznala da joj je rekao nešto jako slatko. 'Lijepo mi je biti s njom, slažemo se, a i svidjela se mojima doma', rekao je Matija, dodajući da se već sprijateljio i s 'punicom'.

Marjana – Marjana se odlučila ostaviti Bernarda, a Daria je poslala doma. Bernard je sretan, ali tužan što Dario ide doma. Marjana i Bernard su zaključili da su umorni, a Bernard je rekao kako se nada da će za početak ostati dobri prijatelji. Marjana i Bero su se odlučili amlo prošetati po Poreču i opustiti se. 'on je jako povučen dečko pa mi je drago da se opustio', rekla je Marjana. 'Ona je opuštena, vesela osoba, koja te uvijek rasoloži i super je', rekao je Bero. Pričali su o svemu i zaključi da će se družiti, prvo prijateljski a onda će vidjeti hoće li se što razviti od toga.

Dane – Brački Chuck Norris izveo je djevojke u Brač, u noćni izlazak. Cure su ostale zapanjene njegovim plesnim umijećem, a onda kada su došli njegovi prijatelji, pokupio se jer su Marija i Jasmina odlučile plesati i s drugima..s Tončijem i Zoranom. Dane se odlučio staviti Mariju!! 'Nisam se nadala da će mene ostaviti', rekla je Marija, a Jasmina joj je predala krunu i zaključila da je ona prava kraljica jer je izdržala. 'Nisam ni najmanje pogođena, jer se želim vratiti što prije natrag u civilizaciju', rekla je Jasmina. Dane je otkrio Mariji da nije imao dugu vezu, ali je imao puno žena, što je iznenadilo Mariju. 'između mene i Daneta se stvorilo prijateljstvo, ali da li će biti nešto više, to će vrijeme pokazati', zaključila je Marija.

Dragana – Odlučila Nemanju probuditi nježno i skuhala mu kavu, no on joj je odmah odlučio prigovoriti zašto je kava hladna. Ipak, zaključio je da je Dragana puno nježnija od kada su sami. Odlučila je da mu pokaže kako se radi sir. 'Prešlo joj je u naviku da me tuče, morat ću je odviknuti od toga', rekao je Nemanja, dodajući da ne zna kako će izaći na kraj s Draganom. 'Požalila sam što sam ga odabrala jer se sad još gore ponaša nego prije', zaključila je Dragana, a uspjeli su se posvađati i dok su radili sir.

Ivica – priredio Mariji iznenađenje i odveo je na ručak. Ipak, Mariji se nije svidjelo što ju je Ivica pitao bi li mogla ostati živjeti ovdje, pa mu je rekla da bi mogla biti u Slavoniji samo kao gost i turista, ali da joj je draži njezin Varaždin. Također, objasnila je da čak zaboravlja i kako se zove selo u kojem živi Ivica. 'Mislim da ga je to pogodilo, jer je očekivao nešto više od mene', zaključila je. Na pitanje zašto je odabrao Mariju, Ivana je rekla jer joj je draga i ima puno topline u sebi, i ne vidi ga s Marijom. 'Čovjek ako može birati, nije to konačna odluka, nije da ću se vjenčati s njom', rekao je Ivica. Otkrio je da se nije ništa dogodilo između njega i Marije. 'Možda bi mogla živjeti s Ivicom, ali ne dugo, jer ipak je moj Varaždin meni draži', dodala je da joj je žao Ivice jer misli da će nešto biti, a neće.

Foto: PR FOTO

>>Ivica zaprosio Mariju, Vita otišla kući!

>>'U Mariju gleda kao tele u šarena vrata, malo se ponaša kao pubertetlija'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar plavi vuk
plavi vuk
11:11 26.11.2014.

.....govedina i konjjetina....bljuv....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije