Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JANA „VODA S PORUKOM" pomaže djeci

Marija Borić i Areta Ćurković posjetile konjički klub Eohippus i njegove nesebične volontere

rehabilitacijsko jahanje
Foto: John Pavlish
1/12
01.09.2015.
u 09:07

Konjički klub Eohippus iz Vinkovaca, zajedno s brojnim građanima Hrvatske koji su donirali virtualne kapljice, prikupio je rekordan broja kapljica, čime je osigurana donacija kojom će se pomoći djeci s posebnim potrebama

Volonterski konjički klub Eohippus iz Vinkovca svojim projektom „Ploveći na leđima konja“ donacijom će pridonijeti razvoju djece s posebnim potrebama. Djeci će se, kroz jahanje, povećavati pokretljivost zglobova, smanjivati grčenje mišića te će se povećavati socijalizacija i smanjivati izoliranost, čime se, u konačnici, povećava kvaliteta njihova života. Konjički klub Eohippus tijekom lipnja i srpnja animirao je lokalnu zajednicu i brojne ljude dobre volje i u rekordnom roku putem web-stranice www.vodasporukom.com prikupio dovoljan broj virtualnih kapljica koje su osigurale donaciju u svrhu pomoći KK Eohippusu za realizaciju njihovog programa.

Za ostvarivanje cilja bilo je potrebno prikupiti 250 000 kapljica, a do kraja akcije skupljeno je rekordnih 672 774 kapljica, odnosno nevjerojatnih 269% od potrebnog broja za početak realizacije cilja. Od 1. lipnja do 20. srpnja web-stranicu www.vodasporukom.com posjetilo je preko 160 000 ljudi.

Jana „Voda s porukom‟, kao i mnogo puta dosad, prepoznala je važnost unapređenja kvalitete života djece i mladih u Hrvatskoj i svim hrvatskim županijama, te se upravo prikupljanjem kapljica za ovaj kvalitetni projekt željela omogućiti realizacija projekta KK Eohippusa te stvaranje povjerenja građana u ovakve projekte i poticanje na buduće sudjelovanje u ovakvim i sličnim humanitarnim pričama. Usluge i programi koje će se osigurati podržavanjem ovog projekta temelje se na načelima jednakosti, pravednosti i kvalitete usluga u skladu s individualnim potrebama i mogućnostima korisnika s ciljem kvalitetnijeg uključivanja u lokalnu zajednicu.

Kako izgleda konjički klub Eohippus, koje programe provodi, kolika je vrijednost volontera koji se nesebično, iz dana u dan, uključuju u ovu priču uz štićenike centra, imali su prilike vidjeti i poznate glumice Marija Borić i Areta Ćurković te mnogi drugi koje je privukla ova lijepa i hvalevrijedna priča.

Pratite i dalje stranicu www.vodasporukom.com i svojim dolaskom, dijeljenjem poruka i brojnim drugim aktivnostima pomozite u prikupljaju kapljica kako bi izabrani projekti ostvarili pravo na donaciju.

>>Pogledajte kako su se Marija Borić i Enes Vejzović snašli u ulozi turista u svom gradu

>>Jana 'Voda s porukom' pomaže najosjetljivijim skupinama društva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije