Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadržala prsten

Mariah Carey nogirao je bogati zaručnik, razlog prekida joj se nije svidio

Mariah Carey
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/3
27.10.2016.
u 08:41

S Jamesom Packerom zaručila se u siječnju nakon godinu dana veze, a milijunaš joj je rekao zbogom jer nije podnosio što pjevačica troši previše novca

Milijunaš James Packer nogirao je pjevačicu Mariah Carey, javlja australski portal Woman's Day. Kako pišu, Mariah je bila previše rastrošna za Jamesov ukus i dala si je za pravo da troši njegov novac kako želi, što je razljutilo ovog bogataša.

– Jamesu je zasmetalo što Mariah u svom televizijskom realityju planira prikazati svaki segment njihova života i odlučio je prekinuti vezu i zaruke s njom – izjavili su bliski članovi njegove obitelji. James je bio toliko dobar i dopustio je pjevačici da zadrži zaručnički prsten vrijedan deset milijuna dolara. Par se zaručio početkom ove godine nakon godinu dana veze, a glazbena diva je nakon zaruka govorila kako planiraju malo vjenčanje

Prije veze s Jamesom pjevačica je bila u braku s glazbenikom Nickom Cannonom s kojim ima dvoje djece, kćer Monroe i sina Moroccana. Bliski prijatelji pjevačice kažu kako joj je prekid zaruka teško pao, a mnogi nagađaju kako je zbog ljubavnog brodoloma otkazala dio svoje turneje planiran za Južnu Ameriku. 

 

 

#festive ! ❤️😘

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Ključne riječi

Komentara 2

DO
dommar36
11:07 27.10.2016.

Idealna ljubav je između muškarca s lijepim primanjima i žene s lijepim davanjima :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije