Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spekulacije

Atraktivna Australka kriva je za bračni krah Jennifer Garner i Bena Afflecka?

margot robbie
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/4
06.07.2015.
u 14:37

Iako se spekuliralo da je do prekida došlo zbog Benove ovisnosti o koci i alkoholu, američki tabloidi raspisali su se da je zbog prekida došlo zbog treće osobe.

Prošli tjedan showbizz svijet potresla je vijest o razvodu najskladnije hollywoodskog para Jennifer Garner i Bena Afflecka. Glumački par potvrdio je da se odlučio razvesti nakon 10 godina braka, no razlog bračnog brodoloma nisu otkrili. 

Iako se spekuliralo da je do prekida došlo zbog Benove ovisnosti o kocki i alkoholu, američki tabloidi raspisali su se da je zbog prekida došlo zbog treće osobe

Naime, 42-godišnji glumac navodno je počeo gajiti simpatije prema seksepilnoj kolegici Margot Robbie s kojom se družio tijekom snimanja novog filma ''Suicide Squad''.

– Ben je rekao da mu se sviđa Margot otkako je vidio u filmu ''The Wolf Of Wall Street'' – kazao je izvor za Woman's Day.

Ipak, izvori bliski glumcu opovrgavaju da je atraktivna Margot razlog prekida s obzirom na to da su Ben i Robbie tijekom snimanja filma na setu proveli vrlo malo vremena zajedno. 

Jennifer i Ben i dalje žive zajedno, a nedavno su s djecom bili na odmoru na Bahamima. Hoće li zbog dobrobiti djece ljubavi dati drugu šansu ili je odluka o razvodu konačna, pokazat će vrijeme.

>>Ben Affleck i Jennifer Garner potvrdili da se razvode!

>>Jennifer Garner i Ben Affleck pred razvodom, već žive odvojeno?

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:11 06.07.2015.

Ovo je vrhunska nebuloza. Krivci za raspad braka Bena i Jenn su iskljucivo Ben i Jenn...Apsolutno nitko drugi (odnosno treci)

LI
liliZG
11:59 07.07.2015.

glupost, razišli su se oni već davno prije, ovo je samo objava za medije, a ova sirota ženska upala u sve to ni kriva ni dužna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije