Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimio je suprug

Manekenka Joanna Krupa prihvatila je mannequin challenge i odradila ga je gola

Joanna Krupa
Foto: Instagram
1/3
28.11.2016.
u 08:57

Joanna je poznata po golišavim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, pa ne iznenađuje što je i ovaj internetski izazov odradila gola

Popularni internetski izazov mannequin challenge prihvatila je i poznata manekenka i glumica Joanna Krupa. Poznata je po tome što na društvenim mrežama voli objavljivati golišave fotke, pa je tako i ovaj izazov odradila potpuno gola. 

- Moja verzija "Mannequin Challenge" - napisala je 37-godišnja manekenka uz video i fotografiju koju je objavila na Instagramu, a koju je fotografirao njen suprug Romain Zago. Većina fotografija koje objavljuje su golišave i pokazuju njenu zavidnu figuru, a Joanna ima i dobro objašnjenje zašto se voli fotkati gola.

- Najugodnije se osjećam bez odjeće. Što više krpica imam na sebi to mi samo stvara probleme - veli. 

>>Snimljen u Bijeloj kući: Morate pogledati Mannequin challenge Ellen Degeneres!

 

 

My version of the #mannequinchallenge ☺️ by @romainzago #joannakrupa.

A video posted by Joanna Krupa (@joannakrupa) on

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:09 28.11.2016.

bomba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije