Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajne vijesti

Mando Diao otvaraju ovogodišnji Špancirfest!

mando diao
Foto: PR FOTO
03.07.2015.
u 09:52

Slavna švedska rock četvorka posljednji je potvrđeni headliner glavne pozornice Špancirfesta kod varaždinskog Starog grada, na kojoj će nastupiti prve večeri festivala, 21. kolovoza

Ovogodišnji Špancirfest počet će pravom rock'n'roll eksplozijom, a ona se zove Mando Diao. Slavna švedska rock četvorka posljednji je potvrđeni headliner glavne pozornice Špancirfesta kod varaždinskog Starog grada, na kojoj će nastupiti prve večeri festivala, 21. kolovoza.

Istu večer će na istoj pozornici nastupiti žestoki zagrebački rock dvojac Gatuzo te jedna od trenutačno najsjajnijih zvijezdi domaće kantautorske scene i dobitnica Porina za najbolju žensku vokalnu izvedbu – Sara Renar što je jedno od najboljih otvaranja koncertnog programa u povijesti festivala. Novo domaće ime na glavnoj pozornici je i bend Buđenje, koji će u subotu 22. kolovoza, svojim pop-rock zvukom pojačati nastup Bajage i Instruktora.

Mando Diao zaokružuju popis izvođača glavne pozornice Špancirfesta. Već su ranije objavljeni nastupi Bajage i Instruktora (subota, 22. kolovoza), Parov Stelar Banda i Jonathana (nedjelja, 23. kolovoz) S.A.R.S.-a i Bad Copyja (petak, 28. kolovoz), Ede Majke, Dječaka i High5 (subota, 29. kolovoz) te Dubioza kolektiva i Gogol Bordella (nedjelja, 30. kolovoza).

>>S.A.R.S. u Umagu 21. srpnja: Donosimo pozitivnu energiju!

>>Špancirfest 2015 - koncertni program na Trgu Miljenka Stančića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije