Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna beba

Malena North West već je upoznala svog princa?

north west
Foto: Instagram
1/6
28.01.2015.
u 09:45

Sumnjamo da Kim zaista planira izabrati budućeg ženika svoje djevojčice, ali neki su strani mediji druženje 19-mjesečne North West i 8-mjesečnog dječaka imena Future protumačili baš tako

Priprema li Kim Kardashian svoju 19-mjesečnu kćerkicu North West za budućnost? Naravno, kao i svaki roditelj.

No, na portalu Eonline! pitaju se je li rano za "dogovarati vjenčanje"?

Sumnjamo da Kim zaista planira izabrati budućeg ženika svoje djevojčice, ali neki su strani mediji druženje 19-mjesečne North West i 8-mjesečnog dječaka imena Future protumačili baš tako.

Ciara Princess Harris, poznatija kao Ciara, američka je pjevačica i jako dobra prijateljica Kim Kardashian. Ciara ima 8-mjesečnog sina Futurea koji uživa u igri s North dok se  majke druže i uživaju u slobodnom vremenu.

Slavne majke, starleta i pjevačica Ciara, često provode vrijeme zajedno i uživaju gledajući kako se njihova dječica igraju.

 

 

Oh #HappyDays 😝

Ein von Ciara (@ciara) gepostetes Foto am

Komentara 3

LI
liliZG
13:20 28.01.2015.

svašta

Avatar ucjena
ucjena
17:13 28.01.2015.

kakovo bi cudo bilo, da se to i dogodi, sve to raspameceno, od bogatstva i novunara koji o tome i pisu, evo im holivud, neka zive, da o njima svijet nista nezna jer ga svi ti toboze, slavni, truju!!!

DU
Deleted user
13:44 29.01.2015.

MOraš biti javo veliki id*ot da dijete nazoves Sjeverozapad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije