Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raznježila obožavatelje

Mala princeza Charlotte obožava plišanog psića

charlotte
Foto: Reuters/PIXSELL
30.11.2015.
u 08:23

Nadamo se da ćete u ovim fotografijama uživati koliko uživa i naša obitelj – poručili su presretni mama i tata Kate i William

Britanska kraljevska obitelj šest mjeseci od rođenja princeze Charlotte obilježila je objavom novih fotografija najmlađe članice. Slike koju su objavili na svojim službenim internetskim stranicama snimila je Charlottina mama Kate Middleton, a raznježila je mnoge obožavatelje kraljevske obitelji.

Vojvotkinja od Cambridgea uhvatila je trenutak u kojem se njezina kći slatko smije igrajući se s omiljenom igračkom, plišanim psićem, i na slici neodoljivo podsjeća na svog starijeg brata Georgea. Fotografija je objavljena i na službenom Instagram profilu obitelji, a u samo sat vremena od objave prikupila je više od 40 tisuća lajkova.

– Nadamo se da ćete u ovim fotografijama uživati koliko uživa i naša obitelj – poručili su Kate i William te zahvalili svima na toplim čestitkama u povodu Charlottina rođenja koje im još stižu iz cijelog svijeta.

Nedavno su rekli da se George zaštitnički odnosi prema sestrici, a to su potvrdile i prve fotografije brata i sestre objavljene nedugo nakon Charlottina rođenja. Na njima George drži svoju sestru i promatra je s puno nježnosti.

U Engleskoj se prati svaki korak kraljevske obitelji, a mame vole svoju djecu oblačiti u odjeću koju nose mali princ i princeza. Takve modne kombinacije brzo se razgrabe pa ne sumnjamo da će i ova slatka opravica koju nosi Charlotte uskoro biti hit među djevojčicama u Velikoj Britaniji.

>> Za Kate je modni moto štedljivost

Komentara 1

FR
franjom18
16:43 30.11.2015.

a koje djete ne voli, plisance???? samo princeze, ma stvarno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije