Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ifeta Jahić

Majka Lepe Brene preminula u 82. godini

Lepa Brena
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
22.11.2014.
u 08:30

Ifeta Jahić godinama je bila teško bolesna

Preminula je Ifeta Jahić, majka balkanske megahit zvijezde Lepe Brene. Dnevni avaz objavio je kako je 81-godišnjakinja godinama bila teško bolesna te da je imala problema s kretanjem, a u ožujku ove godine u Tuzli je operirala koljeno. Preminula je u Beogradu, gdje ju je Lepa Brena prebacila nakon operacije.

Iz tima pjevačice mole medije da u narednim danima poštuju privatnost obitelji Jahić i Živojinović u vrijeme trajanja žalosti.

- Svojoj majci Ifeti Brena je posvetila svoj posljednji album s izvornim i narodnim pjesmama i u više navrata isticala je kako je upravo zahvaljujući majci zavoljela i naučila pjevati narodnu glazbu - priopćili su iz tima Lepe Brene.

>> Lepa Brena nakon niza nesreća: Netko me prokleo

>> Zašto slušamo Cecu i Lepu Brenu? Narodnjake u hrvatske gradove nisu donijeli došljaci

Komentara 27

Avatar gecdra
gecdra
09:07 22.11.2014.

Iskrena sučut vladi,saboru i uredu predsjednika.

US
USPINJAČA
09:35 22.11.2014.

Ma stvarno ste prevršili svaku mjeru i ne ću se više pretplaćivat na Vaš list. Kaj koga zanima Lepa Brena, a još manje njega majka. Kaj mi nemamo u Hrvatskoj svojeg posla nego ovakve stvari stavljat na naslovnicu. Kaj je previše je previše

PE
perfa57
09:39 22.11.2014.

Ovaj članak sam otvorio samo da bih vam postavio pitanje. Po čemu je pevaljka iz druge države zaslužila da dobije toliki prostor , nadam se u još uvijek hrvatskom Večernjaku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije