Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Negira bankrot

Majka Ive Majoli: Nije istina da će zaplijeniti stanove moje kćeri!

09.09.2006., Zagreb - Iva Majoli i Stipe Maric raskosnim vjencanjem u zagrebackoj Crkvi svetog Marka
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
30.09.2016.
u 13:15

Dvije tvrtke traže naplatu od Tenis centra Iva Majoli na Trgovačkom sudu u Zagrebu, a navodno je imovina obitelji Majoli nedovoljna da podmiri sva dugovanja

Dragica Majoli, majka tenisačice Ive Majoli (39) poručila je da nitko neće zaplijeniti stanove njezine kćeri na Trgu bana Jelačića i u Teslinoj ulici te teniski centar u Zagrebu i restoran u Novom Vinodolskom.

Dvije tvrtke traže naplatu od Tenis centra Iva Majoli na Trgovačkom sudu u Zagrebu, a navodno je imovina obitelji Majoli nedovoljna da podmiri sva dugovanja. Ali, Dragica smatra da je cijela priča preuveličana. 

Ma kakav bankrot. To nije istina – poručuje Ivina majka za 24 sata . Majoli je prije tri godine trebala započeti s gradnjom hotela na Cmroku, a zbog toga su prodali i kafić u Teslinoj. 

Ipak, sustigli su ih dugovi, ali stanove u centru Zagreba nitko nije htio kupiti. Japanski restoran "Sora" na vrhu glavnog zagrebačkog nebodera propao je 2009. godine. Istoimeni restoran otvoren je iste godine na Hvaru jer je nakon zatvaranje "Sore" ostala u financijskim dugovima.

>> Poslovni krah: Teniski centar Ive Majoli ide u stečaj s čak 59 milijuna kuna duga

Komentara 1

Avatar bosanac1951
bosanac1951
13:26 30.09.2016.

Majka Ive Majoli: Nije istina da će zaplijeniti stanove moje kćeri!....Znači kći će iskeširati dug i stanovi ostaju njima..Lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije