navigacija Zvijezde 28
NEMORALNA PONUDA

Maja Šuput: Mali smrdljivko mi nudi usluge seksa za 60 dolara

– Objašnjava da ima još kolega u Tulumu, ali da se to baš i ne smije znati. Ja plačem od smijeha. Pa ja mu ne bih dala ni da mi bicikl pričuva, a kamoli da me takne – napisala je Maja u svom dnevniku

Foto: Instagram

Maja Šuput i dalje je na odmoru u Meksiku, a nakon što je posjetila glasovite meksičke piramide, trenutačno uživa na plažama Tuluma, gdje joj ne nedostaje uzbuđenja. O njima redovito izvještava u svom dnevniku na stranicama Dnevnik.hr. Maji i u Meksiku prilaze muškarci, a jedan joj je čak i ponudio seksualne usluge.

– Simpatičan dečko koji dobro priča engleski i lagano smrdi po znoju. Silno mi hoće prodati šešir pa me ispituje sve i svašta. Kaže mi i da mu ovo nije jedini posao. Navečer, naime, prodaje svoje tijelo ženama za novac. Pitam ga jel' on to meni želi reći da je žigolo. Da, odgovara mi on. Meni je sad situacija presmiješna, sad me već zanima. Dakle, taj mali smrdljivko nudi usluge seksa za 60 dolara. I to kod njega.

Nudio i drogu

Objašnjava da ima još kolega u Tulumu, ali da se to baš i ne smije znati. Ja plačem od smijeha. Pa ja mu ne bih dala ni da mi bicikl pričuva, a kamoli da me takne. Pita me jel želim? Zahvalim se, kažem da još mogu dobiti besplatno. I onda mi prijateljski kaže: "Hajde, za tebe je besplatno." Nije mu bilo jasno kako ni to ne želim – napisala je Maja i doživjela šok kad joj je dečko nakon svega ponudio marihuanu te joj objasnio da mu je to treći posao.

Opuštena Maja s prijateljicom Lanom odlučila je ostati još jedan dan u Tulumu i namjerno je propustila let za Cancun. Oduševljena je smještajem i hranom, no, kako kaže, ne može se obraniti od golemih komaraca.

 

Love is everywhere ❤️❤️❤️ cave love with my @lana.g.c

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

 

All day long 😎😎😎🙈☀️😀

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

 

Party never stop's here 🎉🎉🎉

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

 

Ooooh yes baby , i arrived 🎉🎉🎉☀️☀️

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

>>Zamamna Maja Šuput kao fatalna žena: 'Samo za grešnike prave ovakve se prave!'

Ocijeni:

1 2 3 4 5

1 (15 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

48
Registracija
 • Lester Lester

  11.01.2017 u 12:08h

  sumrak novinarstva!
  34 97% 1
 • Honduras

  11.01.2017 u 12:16h

  stvarno je odvratna - za čovjeka koji se muči prodajući šešire po plaži napisati da je "smrdljivko" može samo osoba sa dna ljudske kace...
  32 74% 11
 • raikonen raikonen

  11.01.2017 u 12:32h

  Ne zna dečko rukovat s plastikom- to je problem
  18 69% 8
Pregledaj sve komentare