Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV voditeljica

Atraktivna Maja Lena Lopatny još jednom pokazala svoju zavidnu liniju

fabiana
Foto: PR FOTO
1/9
26.11.2015.
u 07:53

Lijepa TV voditeljica i kći glumice Mije Begović nosila je reviju povodom otvaranja jednog zagrebačkog butika i još jednom potvrdila da se odlično snalazi u manekenskim vodama

Zagrebački kvart Dubrava bogatiji je za još jedan butik. Na aveniji Dubrava 36 otvoren je dućan Fabijana, ime koje je poznato ime u svijetu mode.

Osim novog prostora novost je i uvođenje muške kolekcije. U ponudi se nalaze trenirke, majice, košulje, jakne i hlače. Naravno, ostali smo prepoznatljivi po večernjim haljinama – rekla je Nikolina Palić. Ona i brat Drago su vlasnica butika.

Povodom otvaranja dućana održana je modna revija koju su nosile Dora Vukušić, miss Tourism Queen World, Maja Lena Lopatny, TV voditeljica, Elena Dizdar, aktualna miss sporta Hrvatske i Loreta Anđelić, kraljica fotogeničnosti Kraljice Hrvatske.

-Pripremamo i neke novitete. Uskoro će u ponudi biti parfem Fabijana women i Fabijana man – kazala je Nikolina.

>>Anica, Renata, Martina, Maja... Slavne cure tulumarile povodom nove, jesenske sezone

>>Maja Lena Lopatny pokazala gola leđa u društvu Kristine Lumbar

Komentara 5

CE
Cetijus
08:16 26.11.2015.

Izgleda bezveze, niš posebno

ŠO
Šokac1
11:40 26.11.2015.

TV voditeljica ? Po kojim to kriterijima televizije biraju voditeljice ? Onda ne čudi da krivo izgovaraju strana imena i/ili pojmove, rabe krive naglaske na hrvatskim riječima ..... Ukratko, otkrivaju svoju nekulturu i manjkavu naobrazbu, a uz put blamiraju i televiziju i dezinformiraju gledatelje.

DU
Deleted user
14:23 26.11.2015.

jal vas pere...Maja rula...kkkkkk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije