Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tetovirala slovo 'a'

Maja Cvjetković novu tetovažu posvetila dečku Andriji Keviću

Maja Cvjetković
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
25.07.2015.
u 13:16

Rođendanski dar dečku bila je nova tetovaža. Na nozi sam tetovirala slovo A, početno slovo njegovog imena i srce, kaže manekenka koja je u vezi s 20 godina starijim poduzetnikom

Manekenka Maja Cvjetković ima novu tetovažu, a posvetila ju je 20 godina starijem dečku, vlasniku hotela Punta Andriji Keviću, otkrila je za portal scena.hr.

Rođendanski dar dečku bila je nova tetovaža. Na nozi sam tetovirala slovo A, početno slovo njegovog imena i srce. A kad jednog dana budem imala djecu, tetovirat ću njihova imena – rekla je manekenka.

Maji je, inače, ovo druga tetovaža s obzirom na to da je ranije tetovirala na ruku inicijale svojih roditelja.

Manekenka kaže kako uživa u ljubavi te je spremna za majčinstvo.

– Za majčinstvo sam spremna, ali još moram posložiti neke stvari u životu. No voljela bih biti majka. Uzor u roditeljstvu su mi moji roditelji – rekla je.

>> Zbog njega ne skida osmijeh s lica: Bivša misica uživa u ljubavi sa starijim poduzetnikom

Komentara 13

MA
mamunamegalo
15:34 25.07.2015.

Jel to ona maja koja je šukeru pljugala u bestu. ..fuuuj. .sramote

BE
berija
16:00 25.07.2015.

Sad ti jedino preostaje da sljedeći bude Ante, Aljoša, Ahmed, Aleksandar, Andrija... Ali, tebi je ionako svejedno je li mršav ili debeo. Bitno da je lisnica odeblja.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
14:34 25.07.2015.

VL, čemu ovo?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije