Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukla ljubav

Madonna okrenula leđa prijateljici Demi Moore

madonna
AFP/PIXSELL
27.02.2013.
u 18:05

Pjevačica više uživa u društvu Demina bivšeg supruga Ashtona Kutchera koji joj dijeli komplimente i flertuje s njom

Razvodom od Ashtona Kutchera glumica Demi Moore izgubila je mnogo prijatelja. Nedavno joj je leđa okrenula i prijateljica Madonna koja je nakon dodjele Oscara održala svoj tradicionalni tulum i umjesto Demi pozvala je njenog bivšeg Ashtona. Dvije prijateljice, naime, uvijek su ovu zabavu organizirale zajedno i ovo je prvi put da Demi nije bila domaćica. Pjevačica je sklonija Ashtonu jer joj on voli laskati.

– Madonna uživa u njegovu društvu jer joj dijeli komplimente i flertuje s njom, a njoj to puno znači jer se osjeća mlađe – kažu Madonnini prijatelji.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:46 28.02.2013.

O Madoni su sve rekli njeni prijatelji.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije