Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i sama ima iskustva

Madonna ne bi zabranjivala djeci da probaju drogu

madonna
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/3
28.02.2015.
u 12:32

- Ne volim drogu, jednostavno mi ne pristaje. Probala sam mnogo različitih vrsta, ali jednostavno nisam uživala - otkrila je Madonna svijetu, ali i svojoj kćerci Lourdes.

Madonna je u nedavnom intervjuu priznala da bi dopustila svojoj djeci da probaju drogu umjereno. Objasnila je da je kao mlada bila dio različitih krugova ljudi te je probala brojne vrste droga, no nikad joj se to nije svidjelo.

- Ne volim drogu, jednostavno mi ne pristaje. Probala sam mnogo različitih vrsta, ali jednostavno nisam uživala. Željela sam da što prije prestane pa sam u tom trenutku počela piti puno vode u nadi da će tako prije izaći iz organizma - rekla je Madonna. Svoje iskustvo podijelila je i sa svojom 18-godišnjom kćerkom Lourdes.

- Samo sam je zamolila da promisli prije svake odluke i da stvari radi umjereno te da ne miješa alkohola pića. Dala bih joj da proba drogu, ali umjereno. Neću joj reći 'nemoj to raditi' jer je to apsurdno i nije fer - priznala je Madonna.

>>Zbog dugačkog plašta kraljica popa neslavno završila na podu

>>Ima je na sve strane! Vremešnoj Madonni vrijeme je da malo pokrije obline

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
14:30 28.02.2015.

Neumjesno je nazivati ovo strašilo "Madonna"

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:55 28.02.2015.

Ova luda starica je potpuno "pukla"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije