Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbogom lijepim uspomenama

Sjećate se 'Macarene'? Nećete vjerovati o čemu pjesma zapravo govori

macarena
Foto: Screenshot
1/2
03.09.2015.
u 07:36

Španjolski pop duo Los del Rio objavio je singl 1994. godine, a zarazni ritam i slavni plesni koraci učini su "Macarenu" ključnim singlom za brojna obiteljska slavlja, okupljanja, čak i vjerska okupljanja

Situacija će se uskoro promijeniti za mnoge obožavatelje kultnog singla "Macarena".

Španjolski pop duo Los del Rio objavio je singl 1994. godine, a zarazni ritam i slavni plesni koraci učini su "Macarenu" ključnim singlom za brojna obiteljska slavlja, okupljanja, čak i vjerska okupljanja. No, ekipa iz Discratifyja objasnila je konačno o čemu se u pjesmi radi. Kao što video objašnjava, to nije pjesma o dobrim i pozitivnim osjećajima.

Zapravo, pjesma "Macarena" govori o djevojci tog imena, koja vara svog dečka sa dva prijatelja dok je on u vojsci. Zabava za cijelu obitelj? Ne baš. Pozdravite se s nevinim obiteljskim uspomenama. Zapravo ste plesali i veselili se na pjesmu o nevjernoj ženi i sponzoruši koja sanja o životu u New Yorku i novim muškarcima u svom životu.

>>Ovi ljetni plesni hitovi istog će vas trena vratiti u prošlost

Komentara 26

DI
Didi219
09:10 03.09.2015.

A do sad se nitko nije sjetio procitat rijeci pjesme?!

ML
mladovic
09:49 03.09.2015.

Ajme koji senzacionalizam.. stvarno neznam tko je mislio da pjesma pjeva o happy osječajima.. samo oni koji ne slušaju uopće glazbu..

VR
Vratilo
10:12 03.09.2015.

Restbar-nismo gluhi, ali pjesma je na španjolskom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije