Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lopov je ostavio u smeću kraj hotela

Lupitina biserna haljina vraćena: Radi se o 'bezvrijednom lažnjaku'

Lupita Nyong
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
28.02.2015.
u 12:15

Djelo Calvina Kleina napravljeno je posebno za nju, haljina je vrijedila 150 tisuća dolara, a u nju je bilo utkano 6000 bisera

Mladoj glumici Lupiti Nyong'o u utorak je ukradena haljina koju je nosila na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Djelo Calvina Kleina napravljeno je posebno za nju, haljina je vrijedila 150 tisuća dolara, a u nju je bilo utkano 6000 bisera. Iako se pokrenula potraga, lopov ju je vratio sinoć, zapakiranu u vreći za smeće u hotel iz kojeg ju je i odnio.

Lopov je nazvao portal TMZ i javio im gdje se nalazi haljina te zaključio da se radi o bezvrijednom lažnjaku. Nakon procjene, stručnjak je lopovu rekao kako biseri na haljini nisu pravi. Priliku da ukrade haljinu, lopov je imao kada je vidio da su vrata Lupitine hotelske sobe odškrinuta.

Foto: Reuters (Ilustracija)

>>Ukradena 'biserna' haljina Lupite Nyong'o s ovogodišnjih Oscara!

>>Lupita Nyong zablistala u haljini sa 6 tisuća bisera. Lopez i Pedrasa 'kopirale' look

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:59 28.02.2015.

je, sve je puno laznjaka. Od haljine ove crnkinje, preko ogromne vecine nakita I garderobe cak I najpoznatijih americkih crnih zvijezda, do torbe J. Kosor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije