Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije nas zaobišao

Luksuzna jahta Romana Abramoviča i ove godine usidrena u Cavtatu

jahta Eclipse,Roman Abramovič
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/11
24.08.2014.
u 17:14

Jutros su joj se divili svi koji su se zatekli u uvali Tiha, a u ranim poslijepodnevnim satima na jahtu dugačku 163,5 metara i vrijednu 1,2 milijarde dolara sletio je helikopter.

Megajahta Eclipse u vlasništvu ruskog bogataša i vlasnika britanskog nogometnog prvoligaša Chelsea Romana Abramoviča i ove je godine uplovila u hrvatske teritorijalne vode.

Jutros su joj se divili svi koji su se zatekli u uvali Tiha u Cavtatu, a u ranim poslijepodnevnim satima na jahtu dugačku 163,5 metara i vrijednu 1,2 milijarde dolara sletio je helikopter.

>>Roman Abramovič avionom stigao u Dubrovnik pa otišao na jahtu

>>Ruski mediji: Roman Abramovič je uhićen! FBI: To nije istina!

Komentara 2

Avatar reference
reference
17:52 24.08.2014.

valjda je usidrena ISPRED Cavtata, a moze ispred Mlina, Plata, Srebrenoga, kupara

LO
lopti28
20:09 24.08.2014.

Jahta ima zanimljivo ime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije