Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret porinu

Luka iz TBF-a i voditelj Ivo Perkušić pripremali Splićanima mediteranske specijalitete

porin
Foto: dario njavro
1/3
02.03.2015.
u 20:15

Dvije potpuno različite vrste hrane kuhala su dva poznata muškarca, a za te potrebe Splićanima su kulinarske vještine pokazali Luka Barbić iz TBF-a te glumac i voditelj Ivo Perkušić

U splitskoj lođi gradske vijećnice na Pjaci održao se event mediteranskog kuhanja. Dvije potpuno različite vrste hrane kuhala su dva poznata muškarca, a za te potrebe Splićanima su kulinarske vještine pokazali Luka Barbić iz TBF-a te glumac i voditelj Ivo Perkušić.

Iako su obojica vrsni kuhari o njihovim kulinarskim sposobnostima i izgledu u kuharskom odijelu, pregači te s kuhačom u ruci na kraju su ipak odlučivale žene.

U specijalitetima je sa prijateljicom uživala i Ana Gruica. Splitska glumica jedna je od ovogodišnjih voditelja glazbene nagrade Porin. Tom angažmanu se, ističe, neizmjertno veseli, a dodaje, da joj je i velika čast što će prisustvovati takvoj velikoj manifestaciji.

"Kulinarski dvoboj", jer su dečki stajali jedan nasuprot drugoga, započeo je odmah nakon podizanja Porinove zastave u 12 sati na Pjaci, koju su uz prisutne Splićane dignuli zamjenik splitskog gradonačelnika Goran Kovačević te glazbenik Marijan Ban.

Nakon toga otvorila se retrospektivna izložba covera albuma koji su osvojili Porina za dizajn te akreditacijski centar za sve novinare.

>>Za Porin se priprema raskošna bina od 600 'kvadrata'

>>Nakon Porina Opća opasnost nastupa u Hemingway bar-u u Splitu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije