Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor slavnog nogometaša

Luka i Vanja Modrić grle se i ljube na Formenteri

vanja modrić
Foto: Gtres/PIXSELL
1/14
20.08.2015.
u 08:32

Predivni otok ugostio je slavnog nogometaša, njegovu suprugu i njihovo dvoje djece – sina Ivana i kćer Emu Modrić

Luka Modrić i njegova supruga Vanja Bosnić odmaraju se na španjolskoj plaži na Formenteri. Predivni otok ugostio je slavnog nogometaša, njegovu suprugu i njihovo dvoje djece – sina Ivana i kćer Emu Modrić.

Zabavljali su se, grlili i ljubili, odajući dojam zaista sretne i skladne obitelji. I ove godine nogometaš i njegova supruga ostali su vjerni Hrvatskoj pa su odmor u lipnju proveli na jahti kojom su obišli dalmatinsku obalu i otoke.

Pojavili su se i u nezaobilaznom Dubrovniku. Vanja i Luka primjer su obiteljskog sklada. Nedavno su proslavili drugi rođendan kćeri Eme, ali i četvrtu godišnjicu crkvenog braka.

>>Predivna obitelj najslavnijeg hrvatskog nogometaša

>>Raskošnom jahtom Luka i Vanja Modrić stigli u Dubrovnik

Komentara 5

Avatar Trpimir
Trpimir
12:20 20.08.2015.

Ova vanja bosnic sa svim milijunima nilijardi koje uziva na racun Luke mogla bi se potruditi i malo bolje izgledati, em sto vec u startu nije ljepotica, jos ima podbradak i trbusinu, ima srecu da je nasla jadnog postenog Luku, da je neki drugi vec bi je odavno odkantao.

MA
mamunamegalo
11:57 20.08.2015.

pa Modric da je maler nikad žensku nebi našao. .pa znaju svi da je Vanja radila u Dinamu i da ga je upecala jer je lijep i zgodan

FR
franjo
09:55 20.08.2015.

Provozali se po našoj obali na jahti , ali se odvezli dalje nas! Sigurno imaju razlog zašto .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije