Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica Hrvatske

Lucija Grmuša: Ljubav pokreće sav moj svijet

grmuša
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
02.08.2015.
u 09:53

Kraljica Hrvatske odmara se u Tisnom prije svjetskog izbora

Lucija Grmuša (20) nedavno je okrunjena kao Queen of Croatia, a uoči svjetskog izbora ljetpote ulovili smo je na odmoru u obiteljskoj kući u Tisnom.

– Po danu se kupam, a navečer odem u večenji izlazak u Vodice. Odlazim i na probe k najpoznatijoj hrvatskoj etnodizajnerici Mini Petri. Ona je zadužena za dizajn nacionalne haljine u kojoj ću predstavljati Hrvatsku, a o svečanoj haljini brine se Linea Exclusive. Obje kreacije bit će spektakularne i pravo iznenađenje, veseli se Lucija koja se bavila sportskim plesom i bikini fitnesom, a liniju održava svakodnevnim odlascima u teretanu.

– Najviše trošim na hranu i dodatke prehrani jer mi je kvalitetna i raznovrsna prehrana bitna – kaže Lucija koja je i vrlo samosvjesna.

Vjerujem da sam privlačna i dobro se osjećam. Mislim da su svi dijelovi mog tijela usklađeni i zajedno čine taj seksepil – pojašnjava i dodaje:

– Ljubav je za mene jaka stvaralačka i pokretačka sila. Prema sebi, drugom i svime što nas okružuje. Zbog takve ljubavi, ne odustajem od svojih snova.

Kaže nam i da je često krivo shvate pa pomisle da je hladna i nedostupna.

– Veliki sam emotivac i treba mi vremena da steknem povjerenje u druge ljude – tvrdi Lucija koja je još uvijek slobodna.

– Nemam neki određeni tip muškarca. Više me privlači karizma neke osobe i cjelokupni dojam.

Najbolje se osjeća kad radi nešto korisno i kad se okruži pozitivnim ljudima, a ne voli dugoročne planove.

– To je ukalupljen život. Voljela bih biti na mjestu gdje se dobro osjećam uz dobre ljude, raditi posao koji me ispunjava, biti zdrava i zahvalna što imam sve što mi treba.

>> Lucija Grmuša (20) ponijela je titulu Queen of Croatia

Komentara 2

MA
mahin1986
10:10 02.08.2015.

I nije nesto...

KR
krumember
10:59 02.08.2015.

Čini mi se ka cura na mistu, sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije