Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramotno

Loša reklama: Svi pišu o tome kako su Jamieja Foxxa vrijeđali u Dubrovniku

Jamie Foxx
Foto: Screenshot
1/7
22.02.2017.
u 15:20

BBC, Associated Press, Daily Mail i brojni drugi mediji danas pišu o tome kako su u Dubrovniku dva muškarca rasistički vrijeđala Foxxa

Zahvaljujući dvojici pijanih gostiju koji su u jednom dubrovačkom restoranu vrijeđali glumca Jamieja Foxxa o nama pišu svi svjetski poznati mediji. Naravno, ovaj put tema njihovih članaka nisu ljepote Dubrovnika nego rasistički napad na holivudsku zvijezdu.

Jamie Foxx doživio napad na rasističkoj osnovi u jednom hrvatskom restoranu i slični naslovi danas su se našli na naslovnicama svih važnih svjetskih medija poput BBC-a i Associated Press, a vijest su naravno prenijeli i svi svjetski tabloidi.

Ovakva reklama definitivno nam ne treba i nadajmo se da se ovakva situacija neće ponoviti. 

>>Dva pijana Dubrovčanina vrijeđali Jamieja Foxxa na rasnoj osnovi

>>Policija u Dubrovniku privela osobe koje su rasistički napale slavnog holivudskog glumca​

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar kravata
kravata
16:16 22.02.2017.

Ma imenom i prezimenom tko su ta dvojica , možda plaćeni za to ili stvarno dva pijanca u jednom od boljih dubrovačkih restorana.

Avatar pendreck
pendreck
16:17 22.02.2017.

To su bili provokatiori. Mozda cak i od nekog poslanih. Zelimo znati 1. tko je to, i tisak nek lijepo pomno izvjescuje kolike su im kazne. (Isto tako onih koji su bacali baklje i petarde na utaknimcama n SP u nogometu). To zelimo znati!!!

Avatar pendreck
pendreck
16:20 22.02.2017.

pijanci ne ulaze u bolje restaurante u Dubrovniku. Dakle objaviti im ime!..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije