Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morski gušti

Kako se provode poznati? Ljupka se daska, Perčin crta, a Nataša se čuva sunca

Ljupka Gojić
Foto: Instagram
1/4
22.07.2014.
u 18:00

Poznati uživaju u Dubrovniku, na Pagu i u Istri

Svoje uživanje na godišnjim odmorima poznati ne mogu ne podijeliti s javnošću pa fotografije trenutaka opuštanja na moru, a neki i uz bazene, redovito objavljuju na društvenim mrežama. U tome je posebno ažurna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić koja sa suprugom nogometašem Mihaelom Mikićem, zbog čijih poslovnih obveza obitelj živi u Japanu, i kćerima Janom i Milom kao i svake godine ljetuje u Hrvatskoj. Svake su godine na Pagu.

Glumica Nataša Janjić Lokas u Dubrovniku je poslovno. Na Dubrovačkim ljetnim igrama, naime, Nataša u predstavi “Romeo i Julija” glumi gospođu Capuleti. Probe su iscrpljujuće, a tempo nemilosrdan, a Nataša svoju blijedu put  ionako čuva od sunca pa joj to i odgovara. Iako, kao prava Splićanka ne može odoljeti čarima mora pa u predasima od predstave ode s ekipom na kupanje. Dio Natašine glumačke ekipe iz predstave je i rođena Dubrovkinja, glumica Jelena Perčin.

Njoj je poseban užitak raditi i istodobno se odmarati u svojem gradu, a svaki slobodan trenutak provodi s kćeri Lotom. Malena bi lako mogla maminim glumačkim stopama jer uživa gledati Jelenu dok radi. A mama i kći dijele i strast prema slikanju pa su se rado odazvale slikarskoj akciji koja je sav prihod donirala dječjem odjelu dubrovačke bolnice.

PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić s obitelji se odmara u unutrašnjosti Istre. Lana je treći put u drugom stanju, a dane do dolaska treće kćeri odbrojava ležanjem uz bazen. Njezinim kćerima Kiari i Marli ovo je posebno uzbudljivo ljeto jer jedva čekaju dolazak sestrice.

>> Gdje god da se pojavi Ljupka oduševi modnim odabirom. Ukradi joj stil!

>>Kako izgleda savršen godišnji odmor naše poznate trendseterice?

>>TOP 10 najboljih komada u vrućim hlačicama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije