Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI GLUMAC

Ljubiša Samardžić prvi put u javnosti nakon teške operacije

Ljubiša Samardžić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
30.03.2017.
u 20:51

Popularni Smoki došao je u pratnji članova obitelji, ali ipak nije imao snage da održi govor

Novi film slavnog srpskog glumca i redatelja Ljubiše Samardžića Panta rei otvorio je 64. beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma.

Na premijeri se pojavio i sam Samardžić, kojemu je to bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon teške operacije, prenosi Kurir.

Popularni Smoki došao je u pratnji članova obitelji, ali ipak nije imao snage da održi govor.

Panta rei je Samardžićevo intimno svjedočanstvo koje daje prikaz jednog vremena - od njegovog skromnog djetinjstva u poslijeratnoj Jugoslaviji, dolaska u Beograd, studija na Akademiji za film i TV, do velike karijere glumca - ali i portret domaće kinematografije.

>> Obitelj Ljubiše Samardžića konačno otkrila kakvo je zdravstveno stanje glumca

>> Evo po kojim ulogama pamtimo Ljubišu Samardžića

Komentara 14

ZA
zajgorec
21:11 30.03.2017.

kae operiral?

DU
Deleted user
07:22 31.03.2017.

fakat ne kuzim mentalni sklop nekih "komentatora"

JV
jugovac.valter
06:40 31.03.2017.

I šta reći o dežurnim mentalno osakaćenim komentatorima VL-a? Čovjeku koji ih nije ni na koji način uvrijedio poželjeti smrt i to samo zato što je Srbin? Jadno i jednoj!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije