Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruća fotka

Seksi 'sendvič' poznatog dizajnera i anđelica Victoria's Secreta izazvao lavinu komentara

Kendall Jenner
Foto: Instagram
1/3
24.01.2017.
u 16:46

Riccardo Tisci na Instagramu je objavio fotku na kojoj je u društvu Kendall Jenner i Belle Hadid i o kojoj su njegovi obožavatelji imali podijeljena mišljenja

Givenchyjev dizajner Riccardo Tisci na svom Instagram profilu objavio fotografiju koja je izazvala burne reakcije. Naime, na fotografiji je 42-godišnji dizajner u vrućem ljubavnom 'sendviču' s poznatim modelima Bellom Hadid i Kendall Jenner. 

- Vrući sendvič - napisao je Tisci u opisu fotografije na kojoj je Kendall zagrlio s jedne strane, a s druge strane mu je u naručju Bella koja se naslonila na njega i čeka da je poljubi. 

Dok mu je dio obožavatelja čestitao što zna kako uživati u društvu seksi anđelica Victoria's Secreta, dio je fotografiju proglasio bolesnom, a dio Tiscijevih pratitelja na Instagramu su zaključili kako je riječ o dobroj zezanciji dizajnera i njegovih prijateljica.

 

 

A NIGHT OUT WITH MY SEXY BIRDS, HOT SANDWICH @kendalljenner @bellahadid @givenchyofficial #lemagnifique #aftershow

A photo posted by riccardotisci17 (@riccardotisci17) on

 

>>Kylie Jenner slavi rođendan u velebnoj vili Zlatka Marića 

Komentara 3

MJ
mjavmjav
17:37 24.01.2017.

Dizajner zatvorio oči a u mislima mu je sigurno neki zgodan dečko

SE
sestrićna
17:47 24.01.2017.

manekenstvo je oduvjek bila legalna prostitucija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije