Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Missice u Zagorju

Ljepotice promoviraju zagorske turističke znamenitosti

Miss
Foto: Igor Dugandžić
1/4
09.10.2015.
u 16:00

Djevojke su od srijede do danas posjetile turističke lokacije i znamenitosti Krapinsko-zagorske županije, gdje su napravile razna foto i videosnimanja

Krapinsko-zagorska županija,  Općina  Krapinske Toplice i vodeni park Aquae Vivae – Krapinske Toplice  domaćini su  priprema finalistica izbora World Top Model Croatia.  Kao  posebne gošće, pripremama su prisustvovale i izabrane predstavnice Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne Gore, a podršku im je pružila i druga pratilja hrvatskog izbora Miss Universe, Topličanka Mirta Kuštan. 

Djevojke su od srijede do danas posjetile turističke lokacije i znamenitosti Krapinsko-zagorske županije, gdje su napravile razna foto i videosnimanja na raznim lokacijama – posjetile su Muzej krapinskih neandertalaca, Galeriju A. Augustinčića u Klanjcu, Franjevački samostan, Staro selo Kumrovec, Veliki Tabor i Mariju Bistricu. Inače, World Top Model je svjetski izbor modela koji ove godine slavi jubilarnu 25. obljetnicu, a finalni izbor će se održati u prosincu ove godine u Rimu.

UMAH – Udruženje manekena Hrvatske organizira izbor u Hrvatskoj. Desetak modnih agencija poslale su svoje predstavnice na finalni izbor, na kojem će se odabrati hrvatska predstavnica, koja će nas predstavljati na svjetskom izboru World Top Model u Rimu. Finalni izbor u Hrvatskoj, na kojem će se odabrati hrvatska predstavnica, održat će se u nedjelju u 20 sati, u hotelu Sheraton u Zagrebu.

>> Miss Beograda nasmijala odgovorom o idealnim mjerama: Ne, ja sam '97.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije