Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žestoki rafali

Lindsay Lohan optužuje: Jennifer Lawrence svoje uloge dobiva - u krevetu!

Lindsay Lohan i Jennifer Lawrence
Foto: Pixsell
1/12
24.04.2014.
u 21:00

Za svoj neuspjeh i neprofesionalnost u poslu Lindsay se spustila na najnižu razinu i obrušila se na Jennifer Lawrence koju je optužila da svoje uloge zarađuje - u krevetu!

Lindsay Lohan očito nije dobila dovoljno pozornosti u medijima nakon objave da je imala spontani pobačaj i nakon što je u javnost procurila njena lista s popisom 36 njenih ljubavnika, za koju je rekla da je istinita.

Problematična glumica i dalje traži pažnju, ali spušta se na sve niže grane. Ova 27-godišnja glumica odlučila je za svoje probleme uprti prstom u nekog drugog, piše portal Celebrity Laundry.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Jennifer Lawrance

Za svoj neuspjeh i neprofesionalnost u poslu Lindsay se spustila na najnižu razinu i obrušila se na Jennifer Lawrence koju je, tijekom intervjua za Kode Magazine, optužila da svoje uloge zarađuje - u krevetu!

Lindsay je ovisnica koja nije imala poštenu ulogu od "Mean Girls." i to je bilo vrlo velikodušno obzirom da nije dobila niti jednu filmsku nagradu. Ona je nepredvidljiva, neprofesionalna i zahtjevna te bježi od odgovornosti.

Možda upravo u tome leži razlog zašto Lindsay ne dobiva filmske uloge, piše portal Celebrity Laundry.

Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell

Lindsay Lohan, Foto: Pixsell

>>Lindsay Lohan potvrdila da je lista njenih ljubavnika istinita

>>Problematična glumica koja je spavala s pola Hollywooda imala spontani pobačaj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije