Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica u strahu

Lindsay Lohan ukrali laptop u Kini - što će sve pronaći na njemu?

Lindsay Lohan
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
08.01.2014.
u 11:44

Laptop joj je otuđen na aerodromu u Šangaju, a Lindsay nudi bogatu novčanu nagradu sretnom nalazniku

Glumici Lindsay Lohan ukraden je laptop dok je iz Kine putovala natrag u SAD. Laptop joj je otuđen na aerodromu u Šangaju, a Lindsay nudi bogatu novčanu nagradu sretnom nalazniku.

No, nije navela koliko iznosi ta nagrada, pa se stiče dojam da je glumica očajna, jer tko zna kakve sve tajne skriva njeno osobno računalo.

- Bilo je sjajno u Kini i želim svima zahvaliti na gostoljubivosti, no netko mi je na aerodromu ukrao računalo. Nudim nagradu svima koji ga mogu pronaći i vratiti. Grozno je ići kući bez njega - napisala je glumcia Twitteru.

Navodno, na računalu je pohranila brojne svoje gole fotografije, ali privatnu korespodenciju s poznatima, uključujući Woodyja Allena i Lady Gagu, što želi zadržati za sebe.

>>Miley Cyrus i Lindsay Lohan tulumarile u New Yorku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije