Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unovčila intervju

Lohan progovorila o bivšem zaručniku za 6 mil. kuna: Provalio je u kuću i počeo me guštiti

Lindsay Lohan
Foto: Press Association/Pixsell
25.09.2016.
u 13:34

Otkrila je i kako je strahovala da će joj lice zaliti kiselinom te da, iako je sin milijardera, nije imao novca za zaručnički prsten, već si ga je ona sama morala kupiti.

Glumica i pjevačica Lindsay Lohan progovorila je u intervjuu za rusku televiziju Channel One o vezi sa sinom ruskog milijardera Egorom Tarabasovom, kojeg je nedavno optužila da ju je pokušao zadaviti.

– Provalio je u moju kuću i počeo me gušiti. Potrčala sam na balkon i zvala pomoć. Nijedna žena ne bi trpjela nasilje – ispričala je 30-godišnja glumica o incidentu sa sedam godina mlađim zaručnikom.

Otkrila je i kako je strahovala da će joj lice zaliti kiselinom te da, iako je sin milijardera, nije imao novca za zaručnički prsten, već si ga je ona sama morala kupiti.

Tarabasov je putem glasnogovornika negirao Lindsayine tvrdnje u intervjuu za koji je dobila šest milijuna kuna. Nakon brojnih privatnih problema, Lindsay se vratila karijeri i ove godine snimila film “The Shadow Within”. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije