Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENILA RELIGIJU

Lindsay Lohan prešla na Islam?

Lindsay Lohan
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/3
16.01.2017.
u 18:15

Lindsay, koju na Instagramu prati šest milijuna ljudi, je izbrisala sav sadržaj na ovoj društvenoj mreži, a jedino što je ostavila je pozdrav "Alaikum salam" ("Mir s vama").

Američka pjevačica i glumica Lindsay Lohan (30) prijašnjih godina često je punila naslovnice showbiz medija raznim skandalima. Glumica se liječila od ovisnosti o alkoholu i drogama, a priznala je da je i ovisna o seksu. Lani se pisalo i o tome da je na rubu bankrota, te o šokantnom rastanku s bivšim zaručnikom Egorom Tarabasovim.

Lindsay je ponovno u medijima, ali ovaj put zbog drugog razloga. Čini se da je američka glumica prešla na Islam. iako to javno nije priznala, američki portali našli su više dokaza da je to istina. Lindsay, koju na Instagramu prati šest milijuna ljudi, je izbrisala sav sadržaj na ovoj društvenoj mreži, a jedino što je ostavila je pozdrav "Alaikum salam" ("Mir s vama"). Lindsay je ranije izjavila kako je prije dvije godine pročitala Kuran, a lani je osnovala i produkcijsku kompaniju u Dubaiju, gdje je i dočekala 2017.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Kuran mi je otvorio vrata

- Moji vrlo bliski prijatelji iz Londona i Saudijske Arabije dali su mi Kuran, kojeg sam ponijela sa sobom u New York i učila iz njega. To mi je otvorilo vrata spoznavanja duhovnosti, da pronađem tko sam - rekla je Lindsay na turskoj TV Haber Turk.

Lindsay je nakon toga pomagala sirijskim izbjeglicama i u medijim istupala protiv katastrofe u Alepu.

Za razliku od Instagrama, Lindsay nije potpuno obrisala profil na Twitteru. Tamo još uvijek ima nekoliko postova, ali i brojnih čestitki muslimana, koji su joj zaželjeli dobrodošlicu u njihovu religiju.

>>Šokantni video: Zaručnik pretukao Lindsay Lohan zbog mobitela

Ključne riječi

Komentara 9

SW
swimm
08:21 17.01.2017.

i takve krave mlađarija slijedi. Prezalosno. imala je sve, izgled, karijeru, poznanstva, lovu, a danas ima suplju glavu.

ST
stomugromova
08:21 17.01.2017.

Sa kabale na islam !! Sad će sigurno,kao i svi ovisnici,otkriti velike istine i ćudit se kako je bila slijepa pored zdravih očiju.Tako to biva kad se potroši tijelo i pamet istovremeno.

ZG
zg223
12:27 17.01.2017.

ka boom..haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije