Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni popis

Pohvalila se svojim slavnim ljubavnicima: Ne biste vjerovali tko je sve na popisu!

Lindsay Lohan
Foto: Instagram
1/6
12.03.2014.
u 18:20

Lindsay Lohan sastavila je svojedobno popis svojih slavnih ljubavnika. Rukom pisanog popisa domogao je američki magazin In Touch te ga objavio...

Lindsay Lohan sastavila je svojedobno popis svojih slavnih ljubavnika. Rukom pisanog popisa domogao je američki magazin In Touch te ga objavio. Na popisu se nalazi 36 imena, a među "grešnicima" su i Zac Efron, Adam Levine, Justin Timberlake, Jamie Dornan, Joaquín Phoenix, Colin Farrell i James Franco.

Prema pisanju In Toucha, popis je sastavila sama Lohan, a izvor koji im ga je dostavio gledao ju je kako sastavlja popis te ga potom baca u smeće. Popis je sastavljen u hotelu na Beverly Hillsu 30. siječnja 2013. godine, a Lindsay je njime htjela impresionirati svoje prijateljice.

– Smijuljile su se i blatile ljude iz filmske industrije. Ovo je njezin popis osobnih osvajanja. Pokušala je impresionirati svoje prijateljice i onda ga jednostavno bacila – izjavio je izvor. Popis svih ljubavnika divlje glumice možete pronaći ovdje.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Dobila milijun dolara za memoare, a nije joj dovoljno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije