Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi početak?

Slavna glumica slavi - Prvi put u osam godina nema nikakvu uvjetnu kaznu

lindsay lohan
Foto: Instagram
1/6
29.05.2015.
u 08:48

U četvrtak je sudac Mark Young zaključio njeno odsluživanje uvjetne kazne zbog nemarne vožnje pa 28-godišnjakinja prvi put u posljednjih osam godina nema nijednu kaznu

Važan dan i događaj za Lindsay Lohan. Nakon skoro osam godina, ovo je prvi put da glumica nije na uvjetnoj kazni.

U četvrtak je sudac Mark Young zaključio njeno odsluživanje uvjetne kazne zbog nemarne vožnje pa 28-godišnjakinja prvi put u posljednjih osam godina nema nijednu kaznu. Odradila je rad za opće dobro, a sudac je pohvalio i njenu odvjetnicu, koja ju je natjerala da odradi sve što treba i riješi se kazne. Odrađivala je kaznu zbog prekršaja iz 2012. godine. Više od dva tjedna radila je osam sati svaki dan. Povodom tog velikog dana, Lindsay se zahvalila svima koji su joj pomogli da odradi uvjetnu kaznu.

Slavnoj glumici predviđali su sjajnu budućnost, jer je talent pokazivala od malih nogu. No, slava je uzela danak pa se okrenula opijatima, a svemu su kumovali i njeni ekscesni roditelji. No, čini se da je ovog puta Lindsay odlučna u namjeri da krene ispočetka. Da su joj skandali naštetili i u karijeri, govori i podatak da je prije problema sa zakonom imala od filmova zaradu od 426 milijuna dolara, dok danas broji 66 milijuna dolara od filmova koje je snimila otkako su krenuli problemi.

>>Oni su najveći neprijatelji u Hollywoodu - George i Russell, Julia i Nicole...

>>Prije nego što ju je Hollywood pokvario, i ona je bila samo slatko dijete

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
11:43 29.05.2015.

sad će opet bijeli prah napravit svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije