Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor iz noćne more

Lindsay Lohan doživjela bizarnu nesreću na brodu

Foto: Instagram/Lindsay Lohan
1/4
03.10.2016.
u 13:15

Glumica je završila na operaciji jer joj je sidro otkinulo pola prsta.

Glumici Lindsay Lohan odmor na jahti ostat će u nimalo lijepom sjećanju jer je zbog bizarne nesreće zamalo ostala bez prsta.

– Malo je nedostajalo da ostanem bez prsta. Zapravo, ostala sam bez pola prsta. Hvala bogu da smo našli dio prsta.Upravo sam bila na operaciji, užasno me boli, ali sve je dobro završilo – poručila je putem Snapchata obožavateljima. 

Nesreća se dogodila kada je Lindsay krenula podizati sidro na jahti, no nije ga snažno primila i u jednom trenutku povuklo ju je u more, a uže joj se zapetljalo oko prsta. Tako se čvrsto omotalo da joj je otkinulo dio prsta dok je pokušavala odmotati uže. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar punkufer
punkufer
14:51 03.10.2016.

Alkohol je gadna stvar.

MT
mladen.turcic
17:22 03.10.2016.

primi se ti čišćenja puški,sta znaš delat a ne neka sidra nabacivati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije