Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divlja manekenka

Lijepoj Naomi šest mjeseci uvjetno

Naomi
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
02.08.2015.
u 09:53

Di Giovanni ih je fotografirao pa ga je Naomi gađala torbicom i ozlijedila mu oko

Sicilijanski je sud u petak osudio lijepu britansku manekenku Naomi Cambpell na šest mjeseci zatvora uvjetno zbog napada na fotografa Gaetana Di Giovannija. Incident se dogodio u ljeto 2009. godine kad je Naomi bila na odmoru na talijanskom otočju Liparima sa svojim tadašnjim dečkom, ruskim milijarderom Vladimirom Doronjinom.

Di Giovanni ih je fotografirao pa ga je Naomi gađala torbicom i ozlijedila mu oko.

>> Ovom haljinom Crna Pantera iznenadila je svoje obožavatelje na Instagramu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:17 02.08.2015.

naravno, i severina se tako ponasa, a to je zbog godina. Ako toliko stare zene objavljuju fotografije, za iste satima poziraju i poslije ih daju obraditi u npr. Photoshopu ili slicnom programu za obradu fotografija. Na nepoziranim fotografijama izgledaju kako u stvari i izgledaju, no njihovim bolesnim egoima je to neprihvatljivo. Novinari-fotografi sjetit ce se gostovanja Julia Inglesiasa u Zagrebu, i uvjeta koje je isti postavio za fotografiranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije