Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šetnja u dvoje

Lijepa voditeljica pokazala koliko uživa u ljepotama majčinstva

marijana batinić
Foto: Facebook
1/6
02.03.2015.
u 12:57

Fotografija koja prikazuje novopečenu majku i njenu djevojčicu Enu u šetnji na Facebooku je skupila više od 15 tisuća lajkova.

Sunčano nedjeljno prijepodne novopečena majka Marijana Batinić provela je sa svojom mezimicom Enom u šetnji. Lijepa mama i njena jednomjesečna djevojčica jutro su provele u središtu grada. 

Koliko uživa u društvu svoje kćerkice, lijepa voditeljica često pokazuje na društvenim mrežama pa je tako i ovu najnoviju fotografiju odmah objavila na Facebooku. U manje od 24 sata fotografija je skupila više od 15 tisuća lajkova i 80 komentara.

Njeni obožavatelji pohvalili su zavidnu figuru koju je voditeljica stekla u tako kratkom roku, ali i primijetili da blista posebnim sjajem otkako je postala majka

– Ova fotka ti je ljepša i od one s vjenčanja, najljepša si baš sad kad si mama! – poručila joj je jedna obožavateljica.

Djevojčicu Enu Marijana je dobila u braku s marketinškim stručnjakom Matejom Pašalićem, s kojim se u tajnosti vjenčala neposredno prije rođenja njihova prvog djeteta.

 

>>Marijana Batinić otkrila ime svoje djevojčice

>>Marijana Batinić pohvalila se prvom fotografijom kćeri

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
13:09 02.03.2015.

Još im samo fali udomljeni pesek i nešto o LBGT populaciji, kao slučajno...ono tipa "baš je srela svoja dva najbolja frenda homić koji su usvojili malog crnca"...

DU
Deleted user
14:17 02.03.2015.

nemam pojma tko je to, a usput ti "lajkovi" 15000 su i više nego sumnjivi.... ima u hrvatskoj milijun potencijalnih majki osim nje... čemu reklama sad? možda joj je vagina drugačija od ostalih ?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:41 02.03.2015.

Evo, nemam pojma tko je ova osoba, ali iz prilozenig fotografija lako je zakljuciti da je njena "ljepota" vise nego upitna i diskutabilna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije