Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vojvotkinja meka srca

Lijepa trudnica u crvenoj haljini: Kate Middleton dovedena do suza

kate middleton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/17
26.11.2014.
u 08:26

Vojvotkinja od Cambridgea u četvrtom je mjesecu trudnoće, a prilikom posjeta dječjoj bolnici u Norfolku bila je dirnuta do suza

Kate Middleton tijekom posjeta dječjoj bolnici do suza je dirnula priča majke koja je izgubila trogodišnje dijete. Nakon što je Britanka Leigh Smith završila govor na humanitarnom događanju, održanom jučer u Norfolku, Kate je reagirala kao što bi i svaka majka – zagrlila je Smith, čija je kći Beatrice preminula zbog bolesti srca.

– Kate me potražila prije odlaska i zagrlila me. Bila sam vrlo emotivna, a ona je imala suze u očima te mi je rekla kako sam hrabra – otkrila je Smith novinarima.

Lijepa Vojvotkinja od Cambridgea u četvrtom je mjesecu trudnoće, a jednostavnom crvenom haljinom decentno je prikrila trudnički trbuh. Ostatak posjeta provela sa smiješkom na licu.

Iako je u početku trudnoće patila od teških jutarnjih mučnina, Kate se izgleda potpuno oporavila te se u posljednje vrijeme često pojavljuje u javnosti.

Mali princ George, koji ima 16 mjeseci, brata ili sestru trebao bi dobiti u travnju sljedeće godine.

>>Kate i William pobjegli daleko od svih!

>>To je taj trudnički sjaj! Vratila se nakon mjesec dana izbivanja!

>>Princ William odriče se kraljevskog trona?!

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 9

BO
boombastik
09:24 26.11.2014.

Lijepa i dobra!!!!

UN
una1
11:55 26.11.2014.

Kate je prekrasna žena!

Avatar Svećenik
Svećenik
17:26 26.11.2014.

čudna neka žena, na svim slikama se smije, a nounar tvrdi da je na rubu suza. Ostaje mi pitanje, da li da vjerujem svojim očima ili naonaru? inače, žena je prelijepa i djeluje dobra osoba, pa posve sigurno nije u redu da ovakvi panjevi pišu o njoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije