Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovo ljubi?

Lijepa Nicole uhvaćena kako izmjenjuje nježnosti s 14 godina mlađim nogometašem

nicole scherzinger
Foto: Instagram kolaž
1/4
29.06.2015.
u 23:08

Pet mjeseci nakon prekida od vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona pjevačica Nicole Scherzinger viđena je kako izmjenjuje poljupce s nogometašem Olympiacosa

Predivna Nicole Scherzinger više ne tuguje za Hamiltonom.Sudeći prema fotografiji koju je objavio britanski tabloid Daily Mail pjevačica uživa u romansi s švicarskim nogometašem Pajtimom Kasamiom.

Novopečeni par uhvaćen je kako izmjenjuje poljupce na odmoru kojeg su proveli na grčkom Mykonosu.

Novi navodni odabranik atraktivne pjevačice inače je rođeni Švicarac koji uz angažman u grčkom klubu igra i za švicarsku nogometnu reprezentaciju.

Atraktivna pjevačica na Mikonosu je proslavila i svoj 37. rođendan, a posebno emotivnu čestitku putem Instagrama uputio joj je bivši partner Lewis Hamilton.

-Draga prijateljice, tijekom godina prošli smo kroz mnogo toga i ništa ne bih promìjenio. Sva ta iskustva učinila su me osobom koja sam sada. Zajedničke uspomene nikad neću zaboraviti, koliko god da ostarimo. Zahvalan sam za vrijeme koje smo proveli zajedno. Želim ti najsretniji rođendan, neka bog blagoslovi sve što radiš - napisao je vozač Formule 1 na svom profilu.

>>Kendall Jenner nova je ljubav Lewisa Hamiltona?

>>Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton zajedno dočekali Novu godinu?

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:25 30.06.2015.

Pajtim Kasami svicarac...da i Ibrahimovic je svedjanin.

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
08:29 30.06.2015.

i to je kao vijest....dovoljno je otići na neku dejt stranicu tipa badoo i pronađeš tisuću teta od 40+ koje love dječarce za seks

Avatar Highkm
Highkm
04:31 30.06.2015.

Gadna je...oči su joj ukriž.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije