Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pošlo joj za rukom

Lijepa Ivana zavela zgodnog glumca Williama Levyja!

Ivana MIšura zavela glumca
Foto: PR FOTO
1/4
27.01.2015.
u 12:33

Da je kojim slučajem Ivana nakon preliminarnog izbora ušla u finale, tko zna kakav bi bio tijek završnice izbora s obzirom na to da je zgodni William bio novi član žirija.

Nakon održanog izbora Miss Universe u Miamiju, hrvatska misica Ivana Mišura sprema se za odlazak u New York radi dogovorenih poslovnih obveza.

Prije puta, na after partyju najprestižnijeg svjetskog izbora ljepote, upoznala je popularnog kazališnog, filmskog i televizijskog glumca Williama Levyja, koji je čak nekoliko puta proglašavan najljepšim muškarcem svijeta.

Da je kojim slučajem Ivana nakon preliminarnog izbora ušla u finale, tko zna kakav bi bio tijek završnice izbora s obzirom na to da je zgodni William bio novi član žirija.

Ugodno čavrljajući o Hrvatskoj, njegovim projektima, Hollywoodu i popularnosti šarmantni glumac i naša ljepotica u proveli su večer izdvojeno od ostalih te se fotografirali i za privatni album.

Nismo mogli odoljeti da vam ne pokažemo njihov veseli selfie...

Foto: PR FOTO

Foto: Privatni album

>>Miss Kolumbije proglašena novom Miss Universe

Komentara 11

SI
simeeee
15:37 27.01.2015.

Prostitutka u pohodu za osiguranjem lagodnog života bez rada!!!

Avatar Medo
Medo
12:46 27.01.2015.

E Ivana, Ivana al' ti ćaća negdje puca od ponosa...

IK
ikonoklast
13:19 27.01.2015.

opet te žvaljare o gottes will

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije