Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rosa iz Dva i pol muškarca

Lijepa glumica godinama pati od mizofonije

'Togetherness' premiere - Los Angeles Melanie Lynskey attending the premiere of 'Togetherness'Luis Martinez Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
13.02.2016.
u 12:33

Rose iz Dva i pol muškarca ima rijedak psihički poremećaj, poludi od nekih zvukova

Popularna Rose iz serije “Dva i pol muškarca” rođena je 1977. u Plymouthu na Novom Zelandu.

Nakon završetka srednje škole za djevojke u rodnom gradu, Melanie Lynskey otišla je na sveučilište u Wellingtonu, gdje je studirala kazalište i englesku književnost. Svjetsku slavu doživjela je u svom prvom filmu, koji je snimila sa samo 16 godina. Bila su to Nebeska stvorenja, u kojima je glumila s Kate Winslet.

Film je nominiran za Oscara, a Melanie je dobila pozivnicu za Hollywood u kojem je debitirala 1998. u Pepeljuzi, uz Drew Barrymore. Dosad je ostvarila više od 60 uloga na filmu, a na televiziji je osim Dva i pol muškarca poznata i po ulogama u serijama House, Uvijek je sunčano u Philadelphiji i Ženske priče.

Dobre kritike dobila je i lani za ulogu u seriji “Togetherness” HBO-a. Godinama je bila u vezi s glumcem Jimkijem Simpsonom, za kojeg se udala 2007. Rastali su se 2014. zbog “nepremostivih razlika”. Od prošle godine u vezi je s drugim kolegom, Jasonom Ritterom. Dijagnosticirana joj je mizofonija, rijedak psihički poremećaj koji se pojavljuje posljednjih godina.

Ljudi koji pate od mizofonije znaju poludjeti zbog nekog sasvim uobičajenog zvuka poput zviždukanja.

>>Charlijeva mama priznala u 72. godini: Oduvijek volim samo žene

 

Komentara 1

PA
pancake
18:43 13.02.2016.

Nije debitirala u Pepeljuzi nego u Pepeljugi. Nepismenost je očito neizbježna osobina današnjih novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije