Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godine prolaze

Lice Cindy Crawford bez šminke vrlo će vas iznenaditi

cindy crawford
Foto: Twitter
1/9
29.10.2014.
u 10:04

Cindy Crawford objavila je fotografiju tek po buđenju i pokazala svoje besprijekorno lice

Cindy Crawford objavila je fotografiju bez trunka šminke na licu, tek probuđena. No to nije bila tek šansa da se slavna manekenka pohvali kako i u 48. godini života izgleda besprijekorno.

Cindy se priključila kampanji #WakeUpCall za pomoć Siriji, kojom se želi skrenuti medijska pažnja na probleme te ratom napaćene zemlje.

Jedna od najslavnijih svjetskih supermodela nedavno je progovorila o njezi  tijela i lica, zbog čega izgleda fenomenalno i u petom desetljeću života.  

– Svaki dan koristim dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom, sredstvo za čišćenje, i danju i noću. Svakako koristim noćnu kremu, kremu oko očiju i serum iz moje linije. Smatram da su rezultati kumulativni. Kada 35-godišnjakinja krene s njegom kože, ona neće izgledati drukčije. Tek kad ste u mojoj dobi, vidite da se isplatilo voditi računa o licu – objasnila je Cindy.

>>Supermodel u nastajanju! Kći Cindy Crawford potpuno je ista majka

>>Pogledajte predivnu djecu Cindy Crawford

>>Cindy Crawford prije 30 godina: Nisam imala pojma gdje ću završiti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije